Αξιολόγηση

weigh

Σύμβουλος άσκησης

ex2

Σύμβουλος διατροφής

simvoulos_diatrofis

Συνταγές Υγείας

0008360487w-1024x1280

Facebook

Xαιρετισμός Επιστημονικού Υπευθύνου
Αγαπητοί μαθητές και γονείς,
το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ., και εγώ προσωπικά, θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στο δικτυακό τόπο του προγράμματος «Φυσική Δραστηριότητα & Διατροφικές Συνήθειες Μαθητών Δυτικής Θεσσαλίας», ενός ερευνητικού προγράμματος που υλοποιείται από το τμήμα μας, με τη συμπαράσταση της γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ.

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ., από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, ακολουθεί μια εξαιρετικά δυναμική πορεία, με γνώμονα την υψηλής στάθμης διδασκαλία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, την υψηλού επιπέδου έρευνα, αλλά και την αδιάκοπη συνεργασία και διασύνδεση με την ελληνική κοινωνία.

Η ανοδική πορεία του Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ. αντικατοπτρίζεται από το μεγάλο αριθμό συνεδρίων, επιστημονικών δημοσιεύσεων και χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, που με επιτυχία έχει διαχειριστεί το προσωπικό του τμήματος, αποσκοπώντας στην υπηρέτηση του οράματος του να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων μαθητών και των οικογενειών τους.

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση σε πανελλαδικό επίπεδο των προγραμμάτων «Καλλιπάτειρα» και «Ολυμπιακή Παιδεία», η συγγραφή της πλειοψηφίας των νέων βιβλίων Φυσικής Αγωγής Γυμνασίου και Δημοτικού, παράλληλα με τη δημιουργία ολοκληρωμένων προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, παρέχουν τα εχέγγυα για την υλοποίηση ενός ακόμη προγράμματος που σχετίζεται με τα ευαίσθητα θέματα της άσκησης και της διατροφής.

Έτσι λοιπόν, το Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ, μετατρέπει την επιστημονική έρευνα σε γνώση, την οποία και μεταφέρει σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς της Δυτικής Θεσσαλίας, μέσα από την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.
Ο στόχος του προγράμματος που περιλαμβάνει την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των Θεσσαλών μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στα θέματα της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, ελπίζουμε να αγγίξει εσάς και τις οικογένειες σας, για μια καθημερινότητα με υγεία και ευρωστία.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος
Βασίλειος Γεροδήμος, Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ.
Xαιρετισμός Προέδρου ΤΡΙΚΚΗ
Αγαπητοί φίλες και φίλοι επισκέπτες,
Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο του επιστημονικού προγράμματος «Φυσική Δραστηριότητα & Διατροφικές Συνήθειες Μαθητών Δυτικής Θεσσαλίας», ενός εξαιρετικά φιλόδοξου και καινοτόμου προγράμματος που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση της Θεσσαλικής τοπικής κοινωνίας σε θέματα διατροφής και φυσικής δραστηριότητας.

Η γαλακτοβιομηχανία Τρίκκη, διαδραματίζοντας τα τελευταία χρόνια, ισχυρή παρουσία στη θεσσαλική αγορά γάλακτος, δε θα μπορούσε παρά να είναι ένθερμος συμπαραστάτης, χορηγός και υποστηρικτής του εν λόγω προγράμματος καθώς κοινός στόχος της ΤΡΙΚΚΗ και του Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Π.Θ. είναι η συμβολή στη βελτίωση της υγείας, της ευρωστίας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων μαθητών και των οικογενειών τους.

Η εταιρεία μας συμβαδίζοντας τα τελευταία χρόνια με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, εξελίσσεται και αναπτύσσεται ραγδαία, χρησιμοποιώντας ιδέες που γεννιούνται μέσα από έρευνα, ενημέρωση και μελέτη γύρω από τις διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων, δημιουργώντας προϊόντα που στηρίζουν την καλή υγεία και την υγιεινή διατροφή, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας παράλληλα γονείς και μαθητές για την αξία και την αναγκαιότητα της καθημερινής κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το αίσθημα ευθύνης που δημιούργησε η μεγάλη αποδοχή των προϊόντων μας από τους Θεσσαλούς, μας παρακίνησε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Τ.Ε.Φ.Α.Α - Π.Θ. και να ενισχύσουμε οικονομικά την εν λόγω δράση, τιμώντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας. Κλείνοντας το σύντομο αυτό χαιρετισμό, σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο μας και ευχόμαστε οι σελίδες του, να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Ο πρόεδρος της ΤΡΙΚΚΗ
Κωσταντίνος Μαράβας