|
Πηγή www.elais.gr
Υλικά για 4 άτομα μαϊντανό 4 λιαστές ντομάτες αλάτι και πιπέρι 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ή πάρμας προσουτο 30 γρ. becel pro-activ spread 4 αραβικές ή κυπριακές πίτες
Εκτέλεση Ζεσταίνετε τις πίτες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Ανοίγετε τις πίτες με μαχαίρι και αλείφετε το εσωτερικό τους με Becel pro.activ. Βάζετε μέσα σε κάθε πίτα τη γαλοπούλα, μία ψιλοκομμένη λιαστή τομάτα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. |
|
Πολύσπορο ψωμάκι με ντομάτα |
Πηγή www.elais.gr
Υλικά για 4 άτομα φρέσκος βασιλικός 4 μικρά μπαλάκια μοτσαρέλα 4 ντομάτες φρέσκο τριμμένο πιπέρι 30 γρ. becel pro-activ spread 4 πολύπορα ψωμάκια
Εκτέλεση
Αλείφετε τα ψωμάκια με Becel pro.activ. Κόβετε την τομάτα και το τυρί μοτσαρέλα σε φέτες. Βάζετε εναλλάξ πάνω στο ψωμί, μια φέτα τομάτα, μια φέτα μοτσαρέλα και ένα φύλλο βασιλικό, μέχρι να γεμίσει το ψωμάκι. Στο τέλος πασπαλίζετε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι. Συμβουλή: Για πιο λαχταριστό σάντουιτς: Κομμάτια σέλινο, αγγουράκι σε φέτες, μικρά καλαμπόκια (baby corn), ραπανάκια ή τριμμένο καρότο, γλυκόξινη πιπεριά, φέτες από αγγουράκι τουρσί ή σπαράγγι |
Πηγή www.elais.gr
Υλικά για 1 σάντουιτς 4 ελιές (χωρίς το κουκούτσι τους) 1/4 κρεμμύδι 1 ντομάτα 1/2 πιπεριά φλωρινης 1/2 κίτρινη πιπεριά 1/2 μελιτζάνα 20 γρ. becel pro-activ spread 1/2 μικρό κολοκύθι 60 γρ. ψωμί σικάλεως
Εκτέλεση Αλείφετε το BECEL PRO-ACTIV spread στο ψωμί. Κόβετε σε φέτες όλα τα λαχανικά και τα ψήνετε στο γκριλ. Τα προσθέτετε όλα στο σάντουιτς και τις ελιές. |
|
|
|
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |