menu-education

Συνταγές Υγείας

0008360487w-1024x1280

Facebook

Νέα & Ανακοινώσεις


Μετρήσεις στα Δημοτικά Σχολεία των Νομών Τρικάλων & Καρδίτσας (Μάρτιος – Απρίλιος 2009)

Με τη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Καρδίτσας και Τρικάλων, πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις σε τετρακόσιους μαθητές της Ε΄ τάξης επιλεγμένων δειγματοληπτικά δημοτικών σχολείων των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Επιστημονικό προσωπικό του ΤΕΦΑΑ - ΠΘ αξιολόγησε το ανάστημα και το σωματικό βάρος των μαθητών, αλλά και τις διατροφικές και αθλητικές συνήθειες και γνώσεις τους μέσα από κατάλληλα διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται στη σελίδα του προγράμματος. Επίσης, στις δυο ενημερωτικές ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων.

 
Συνέντευξη Τύπου (Μάρτιος 2009)

Την Τέταρτη 11 Μαρτίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΦΑΑ - Π.Θ. στις Καρυές Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνέντευξη τύπου του προγράμματος «Φυσική Δραστηριότητα & Διατροφικές Συνήθειες Μαθητών Δυτικής Θεσσαλίας».
Παρουσία δημοσιογράφων, ο κ. Βασίλειος Γεροδήμος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος, ο κ. Γιάννης Θεοδωράκης, Αντιπρύτανης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, ο κ. Κωσταντίνος Μπαγιάτης, Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ - ΠΘ και ο κ. Δημήτριος Καλλεσιάκης, Γενικός Διευθυντής του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων, παρουσίασαν τους στόχους και τις δράσεις του προγράμματος που πρόκειται να υλοποιηθεί τους επόμενους μήνες στα σχολεία των νομών Τρικάλων & Καρδίτσας. ΤΕΦΑΑ & «Τρίκκη» λοιπόν μαζί για την προώθηση της άσκησης και της υγιεινής διατροφής των παιδιών.

 
Συνάντηση στο Ν. Τρικάλων (Δεκέμβριος 2008)
Αρχές Δεκεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επιστημονικού υπευθύνου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων αλλά και με τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κα. Σοφία Σακοράφα, αναφορικά με το πρόγραμμα "Φυσική Δραστηριότητα & Διατροφικές Συνήθειες Μαθητών Δυτικής Θεσσαλίας".
 
Συνάντηση στο Ν. Καρδίτσας (Νοέμβριος 2008)
Στις 6 Νοεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επιστημονικού υπευθύνου με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καρδίτσας αναφορικά με το πρόγραμμα "Φυσική Δραστηριότητα & Διατροφικές Συνήθειες Μαθητών Δυτικής Θεσσαλίας".
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL